Çelik Evler

Çelik Evler

"Çelik ev, çelik profiller kullanılarak inşa edilen ve beton, taş veya ahşap gibi malzemeler yerine çelik kullanılan bir tür evdir. Çelik konstrüksiyonların birleştirilmesi ile üretilmektedir. Bunların yanında prefabrik ev fiyatları ile oldukça dikkat çeken modellerimiz bulunmaktadır."

Bütçe dostu olduğu için birçok alanda kullanılmaktadır. Ayrıca çelik ev modelleri güçlü, dayanıklı ve sismik açıdan güvenli olduğundan tercih edilir. Aynı zamanda hafif ve hızlı inşa edilebilir özelliklere sahiptir.

Çelik konstrüksiyon ev tasarımları yapımı için öncelikle çelik profiller hazırlanır. Bu profiller özel makine kullanılarak kesilir ve burkulur. Daha sonra profiller ekleme işlemi yapılır ve tüm bileşenler bir araya getirilir. Bu ev yapımında en önemli avantaj, çabuk ve kolay montaj yapılabilmesidir. Çelik ev ürünlerimiz ayrıca hafif olmaları ve dayanıklı olmaları sebebiyle seismik açıdan güvenli olmasını sağlar. Bu evler ayrıca su geçirmez, hava sızdırmaz ve kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Çelik evlerin en büyük dezavantajı neredeyse bulunmamaktadır. 

Çelik ev modelleri farklı amaçlar kapsamında kullanılabilmektedir. Bu amaçlar bazında incelediğimizde en temel olarak ev kullanımıdır. Bu evler genellikle yerleşim alanlarındaki evler olarak kullanılır. Bunun yanında iş yeri olarak kullanımda mümkündür. Ofisler, atölyeler veya depolar gibi iş yerleri için Bu evler kullanılabilir. Bazı durumlarda endüstriyel bir yapı olarakta kullanılmaktadır. Fabrikalar, depo veya dağıtım merkezleri gibi endüstriyel yapılar için çelik evler tercih edilebilir.

Çelik Ev Fiyatları

Çelik ev fiyatları oldukça merak konusu olmuştur çünkü bu evler oldukça avantajlıdır. Ancak çelik ev fiyatları birçok faktöre göre belirlenmektedir. Bu faktörler arasında alıcıların maddi alım güçleri de bulunmaktadır. Bunların yanında çelik profil kalitesi de bulunmaktadır. Bizler daima kaliteli malzemeler kullanmaktayız. Daha kaliteli ve güçlü profiller daha yüksek fiyatları beraberinde getirir. Bunların yanında ev boyutları da etkilemektedir. Nitekim büyüklüğüne göre çelik ev fiyatları değişebilir.

Modes Prefabrik

Whatsapp Destek
Çevrimiçi